Ny vit datormus & guldigt underlägg!

 
Som jag nämnt tidigare var jag i behov av en ny datormus, då den gamla börjat krångla och dubbelklickade så att rutor jag hade upp bakom som inte skulle stängas ner stängdes ner. Jag hade ett presentkort till Giganten, så det fick bli en vit "smal" därifrån! Jag tycker att den är snygg och efter att man vant sig är den också bekväm. Jag hade inget underlägg hemma, så beställde ett ifrån Aliexpress som kom för någon dag sedan. Ett guldigt i metall och jag tycker det är sjukt snyggt!
 
För övrigt har jag tusen bollar i luften just nu! Efter att jag skrivit mitt förra inlägg i lördags så målade jag den andra byrån som sagt, ska visa den åt er sedan!
På måndag kom mamma och lillebror hit med ett skåp. Dom håller på och renoverar halva huset, så dom ska inte ha det längre. Det har glasdörrar och belysning. Superbra för oss med glasdörrar om man vill ha fram några prydnader, så att inte katterna eller Theodor senare när han börjar krypa kan ha ner dem i golvet! Har funderat på att måla om skåpet, men det får bli ett senare projekt. Lillebror säljer jultidningar, så när dom var här beställde jag en bok som heter Ditt husapotek - huskurer från det egna skafferiet. 
Kattskyddet till babysängen har jag också börjat fixa ihop, klippt ut bitar och nålat lite. Så nu är det bara att ta fram symaskinen och börja sy.
Har även fått jobba massor med en ansökan, då det blev en del krångel. 
Sedan har jag börjat gå igenom massa saker som jag ska sälja. Donerade ju bort 3 sopsäckar och 2 vanliga plastpåsar fyllda med kläder till en insamling, men har fortfarande massor kvar!
Har även hunnit färga utväxten och ögonbrynen denna vecka och fått upp lite tavlor på väggarna som har legat och väntat så länge. Men har ännu kvar några tavlor som vi ska hitta en plats för, bland annat en i gips med Theodors fot- och handavtryck!
Sedan har jag hållit på med massa planering kring dopet. Bokat kyrkan och ett ställe där vi ska bjuda på kaffe och tårta efteråt. Planerat vem vi ska bjuda, det blir bara den närmsta släkten... För ryms nätt och jämnt in i huset där vi ska ha kaffebjudningen med runt 30 personer, så bjöd inga av våra vänner tyvärr. Förhoppningsvis ska jag väl hinna göra inbjudningskorten idag...
Och kanske plantera om citronträden och avokadoträdet som börjat växa!
 
Hoppas ni får en fin fredag! ♥
 
 
 
 
Vardag | |
#1 - - Jennifer:

Snyggt 😊👌🏼

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh, låter verkligen som att du har ett par fantastiskt roliga projekt framför dig! :)

#3 - - Carro:

Så fina och låter verkligen som du har fullt upp :)

#4 - - MALIN:

Vilka fina saker :) Kram

#5 - - Alice Lindström:

Snygg mus och musmatta!

#6 - - Pauline Hurtig:

Fint!

#7 - - Netti Starby:

Oj du har verkligen haft fullt upp och så fin musplatta! :-D Kramis

#8 - - Julia Svensson:

Åh så snyggt!

#9 - - Linda:

Åh, fin!

#10 - - GoForFit:

Åh, men snyggt!

#11 - - Ida:

Men så snyggt det var!!

#12 - - Johanna Utterberg:

Så fin! :)

#13 - - Bella:

Älskar underlägget!

#14 - - Matilda Berlin:

Men åhh vad snyggt!!

#15 - - Caroline:

Men så snyggt!

#16 - - Henrietta:

Vad fint!

Upp