Lindex, Lundmyr & Kappahl!

 
Har känt mig så sjukt orkeslös på senaste tiden... Haft ont i halsen och huvudvärk. Så har ätit värkmedicin och druckit  massa te med honung i, då det ska vara antiinflammatoriskt och antibakteriellt. Trots att jag har sovit bra på nätterna så har jag varit så himla trött ändå och "att göra-listan" har bara blivit längre och längre. Först tänkte jag att jag bara inbillar mig men sen blev jag nästan lite orolig ett tag då jag var så trött och orkeslös hela tiden, började fundera om det var någon näringsbrist eller något allvarligare. Jag har ju influensavaccinet, så borde ju inte få influensa tycker jag. Men tänker nu efteråt att det kanske kan ha varit något virus eller något ändå som gjorde mig så trött och att jag fick halsont och huvudvärk. Men att det inte riktigt bröt ut till något värre pga vaccinet och att jag tog värkmedicinen och honungen? Fick kämpa för att orka göra åtminstone något litet varje dag alltså. En dag städade vi akvariet, en dag tvättade vi vår stora vardagsrumsmatta, en dag dammsög vi, torkade golven och vädrade, en dag fixade vi en ansökning osv.. Förutom att ta hand om Theodor, handla, fixa med disken, tvätta och sånt förstås. Men hur som helst så känner jag mig mycket bättre och piggare nu som tur är! :)
För en vecka sedan var vi iallafall på en träffis för första gången med en annan tjej som har en super söt bebis. Åkte till stan, köpte take away kaffe och tog en lång promenad med bebisarna i vagnarna på typ en och en halv timme och det var kul :)
 
Aaja, tänkte iallafall visa lite kläder vi köpt åt Theo. Blev kär i det här mönstret nedan från Lindex! Köpte först bara två plagg och filten, men sedan har jag köpt mer vartefter och nu har vi allt på bilden förutom pyjamasen! Vi tänkte köpa pyjamasen också, men hittade en annan pyjamas därifrån fast med ett annat mönster och den var mjukare i materialet! Den visade jag i ett inlägg 22:a Juli. 
På andra bilden är lite grejer vi köpte från Lundmyr på båten då Theo inte var född ännu. Till höger en grön halare med fejkpäls på huvan tills det blir kallare, den fyndade vi på loppis.
På sista bilden lite grönt från Kappahl som jag också köpte innan Theo var född. Jag har egentligen aldrig gillat grönt, iallafall inte vissa nyanser. Men tyckte denna nyansen av grönt var fin och har bara börjat gilla grönt mer och mer efter det. E gillade inte riktigt plaggen när jag visade dem eftersom dem är gröna, men när jag la på Theo tröjan en dag så tyckte han att Theo var så söt i den och den är verkligen jätte fin!
 
Idag har jag bestämt att jag ska ha lite bloggtid dvs att jag fick göra detta inlägget nu och senare ska jag läsa lite bloggar! Har längtat så länge efter det för man blir så glad och får inspiration när man läser andras bloggar och ibland måste man få ha lite tid att göra något man tycker om och blir glad av så att man också orkar med allt annat som måste göras till exempel städning (akvariet, katterna, disk, napp och flask kokning, tvätt, dammsugning osv). Har ju bara hunnit med städning och tagit hand om Theodor senaste dagarna och sedan har jag varit helt slut emellan pga den där konstiga tröttheten jag haft.
 
Hoppas ni har en fin lördag, kramiiis! ♡
 
 
 
 
 
Barn, Vardag | |
#1 - - Netti Starby:

Vad jobbigt att du mår sådär dåligt och du får krya på dig! <3 Kramis

Svar: Tack mår mycket bättre nu :) ♡
Eleonora Adriana ♥

#2 - - Carro:

Så mycket fina kläder och krya på dig!

Svar: Tack :) ♡
Eleonora Adriana ♥

#3 - - Johanna Utterberg:

Åh vilka fina kläder!! :)

#4 - - Bella:

Så skönt att du mår bättre nu!

Svar:
Eleonora Adriana ♥

#5 - - Pauline Hurtig:

åååh älskar bebiskläder!

#6 - - Jennifer:

Så fina plagg 😃
Krya på dig 🌸

Svar: Tack :) ♡
Eleonora Adriana ♥

#7 - - Julia Svensson:

Åh så fina bilder!

#8 - - MALIN:

Så himla fina kläder :) Kram

#9 - - ullie:

så massa fint . ja men så mår vi oxå så kollosalt trött o hals ont huvudvärk o nu blev det mera hosta o förkylninge så nä skit krya på oss alla då =)

Svar: Ja usch, krya på er :( kramis ♡
Eleonora Adriana ♥

#10 - - Linda:

Så söta plagg!

#11 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Men usch då, krya på dig!

Svar: Tack mår bättre nu :) ♡
Eleonora Adriana ♥

#12 - - Matilda Berlin:

Men guu vilka söta mönster på dom första kläderna! Hur sött som helst ju! <3

#13 - - Alice Lindström:

Hoppas du får tillbaka orken och så söta kläder!

Svar: Tack! :) ♡
Eleonora Adriana ♥

#14 - - Dixi Wonderland:

Va mycket fina kläder :D

Upp