Snygga naglar, mumin och andra fynd!

 
Igår var det min födelsedag så morfar kom in en sväng, han gav en peng och så hade han med sig ett brev med en peng från pappa och ett nyckelskåp från mamma (tredje bilden). Fick en födelsedagspeng tidigare av mamma som vi använde till barnvagnen. Då E kom hem åkte vi till stan och jag köpte snygga naglar (första bilden), en tröja i rosa från cubus som är sååå himla mjuk och solglasögon från kappahl till bebis (andra bilden). Tröjan finns också i ljusgrått och mörkgrått! Sen bjöd E mig på buffé.
 
Lite annat nytt som jag inte hunnit visa ännu är ett tvåpack pyjamas från H&M med Piff & Puff som vi fyndade på rean till bebis (andra bilden) och så två par billiga glasögon med minusstyrka (tredje bilden), dem översta är mina Ray-Bans. Dem har ju sålt billiga glasögon med plusstyrka innan på många varuhus, men inte minusstyrka förräns nu på senaste tiden! En dag fyndade vi muminmamman till bebis och hushållspappershållaren i marmor på second hand (fjärde bilden). Muminmagneten köpte jag faktiskt i somras (femte bilden), men var tvungen att visa den nu samtidigt med alla muminsaker då jag tycker den är så fin! Mumindekorationsformen (femte bilden) och muminspelkorten (sjätte bilden) köpte vi för några veckor sedan.
 
Om två timmar kommer E hem och så ska han vara ledig hela nästa vecka, wiiiiie! Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen blir det en dusch och så ska jag ta på mig min nya mjuka tröja och testa lösnaglarna i mitten på bilden innan han kommer.
 
Puss 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inredning, Vardag | | 35 kommentarer |

Planer för Mars och fråga till er!

♡ Min födelsedag, så ska väl bjuda på lite födelsedagskaffe.
 
♡ Min lillebror är med i en revyföreställning, så vi ska åka och titta på den.
 
♡ Ska fortsätta stiga upp tidigt på morgonen.
 
♡ Kosten: Denna månad ska jag försöka minska på pasta, ris, potatis, bröd, mjölk, mjöl, godis, bullar och kakor! Istället tänker jag äta mer grönsaker och sallad till kött, fisk, ägg och sånt!
 
♡ Kroppen: Ska försöka röra på mig mer, komma ihåg att smörja in magen så risken för bristningar kanske minskar och bli bättre på att sköta mina tänder!
 
♡ Håret: Ska försöka satsa på bättre hårvårdsprodukter! Har frågat, googlat runt och läst recensioner... Så just nu lutar det åt Maria Nilas head & hair heal eller structure repair. Efter att jag blev gravid blev mitt hår verkligen sjukt risigt! Inte kan jag använda hårband på natten heller, för då har Sparco (katten) ätit upp det när jag vaknar på morgonen, vilket resulterar i att mitt hår trasslar ihop sig och står åt alla håll på morgonen. 
 
 
 
 
Har ni testat produkter från Maria Nila och isåfall vad tyckte ni om dem?
Har ni testat både heal och repair och isåfall vilken tyckte ni var bättre? ♥ 
 
 
 
 
 
Vardag | | 27 kommentarer |
Upp