En selfie

 
Testade selfiekameran alltså kameran på framsidan av min nya mobiltelefon (Huawei P10 Plus). Den har verkligen mycket bättre kamera än min gamla samsung, bilderna blev så mycket skarpare! Var dock någon inställning som gjorde att vissa av bilderna blev lite konstiga, men den har jag hittat och tagit av nu. Lite rutig i ansiktet blev jag för att solen lyste in genom ett nät som sitter för takluckan i bilen. Halsbandet är ett av mina favorithalsband och kommer från Snö Of Sweden.
 
 
Hoppas ni får en fin tisdag, Kram! ♡
 
 
 
Vardag | | 14 kommentarer |

Vårt akvarium

 
I fredags städade vi akvariet, så nu ser det fint ut igen. Jag tycker det är en så mysig inredningsdetalj att ha ett akvarium! Vi fick detta av mina kusiners familj i oktober förra året, så snart har vi haft det i ett år. Vi fick med två sugfiskar/ malar och några svärdbärare, sedan köpte jag fyra guldfiskar/ slöstjärtar också. Sugfiskarna och svärdbärarna har fått yngel som ni ser på bilden längst ner i inlägget, så nu har vi två kuvöser med dem i. Förutom fem av sugfiskynglena som hade blivit så stora, så dem släppte jag ut för typ en vecka sedan. Tredje och fjärde bilden är från när vi startade upp akvariet, syns verkligen att guldfiskarna blivit mycket större när man jämför nu! Snäckorna och pärlorna som jag hade i då har jag tagit ut för dom behöver tvättas.
 
 (Bild från idag) 
 
 (Bild från idag)
 
 (Bild från idag)
 
 (Bild från oktober 2016)
 
 (Bild från oktober 2016)
 
  (27 st svärdbäraryngel, 30 st + 10 st äldre sugfiskyngel)
 
Inredning, Vardag | | 13 kommentarer |

Huawei P10 Plus

 
Hej på er! ♡
 
 
Var tvungen att skaffa en ny mobiltelefon... Tvungen jaa, haha! För jag ville inte köpa en ny egentligen då jag har älskat min Samsung Galaxy Note 4 så himla mycket!!! Men nu har den tyvärr börjat ge upp...
Så det blev en Huawei P10 Plus!
Det hängde mest på att den skulle ha en bra kamera och denna har den bästa på marknaden just nu sa försäljaren. Denna har 20 MP, alla andra mobiler hade till och med lägre MP än min gamla Samsung som hade 16MP.
 
Så nu vet ni vad jag kommer göra ikväll :) Hoppas ni haft en fin vecka hittills! ♡
 
 
 
 
(Utan blixt)
 
 
(Med blixt)
 
 
(SuperCharge laddare!)
 
Vardag | | 14 kommentarer |
Upp