Wanties!


♡ Odd Molly Le Knit Cardigan i grått
♡ Odd Molly stövlar i rosa
♡ Stockhlm Casablanca Coat från MQ i beige
♡ Johnny Bulls stövlar i svart
♡ Lily and Rose örhängen och smycken i äkta silver
♡ Freddy Pants i ljusbeige
 
Mina absoluta Wanties! Dock så har vi ju en del kostnader just nu då vi ska få bebis, så får se om jag nånsin hinner köpa dessa innan det är försent. Man kan ju alltid försöka att önska sig dem/ pengar till dem i födelsedagspresent ifall nån vill ge en present ;) Fyller ju år i nästa månad. Vi börjar ju faktiskt ha det mesta ihopsamlat till bebisen + att jag föredrar att köpa sakerna själv så att jag får välja ut det som är finast enligt mig! :)
 
Odd Molly koftan älskar jag för att den har så himla fina detaljer och färger, Odd Molly stövlarna för att dem är rosa och har så söta snören framtill och dem skulle va perfekta tills jag ska ut med barnvagnen i regnet! Har länge velat ha en kappa i beige, men inte sett någon som känns rätt, men denna från MQ älskar jag för att den inte har krage, synliga knappar eller fickor och att den är i ull! Johnny Bullsen är helt enkelt så snygga och älskar dragkedjan baktill. Freddy pantsen samma sak, snygga och skulle vilja ha ett par byxor i beige.
 
 
Har ni några plagg eller skor som ni är älskar och är sjukt glada över att ni köpt, mer än alla andra plagg och skor ni har?
 
 
Vardag | |
#1 - - Keilzu:

Jeansen är ju verkligen to die for. Mina replay jeans är något som jag verkligen är glad över att jag köpte. Så sjukt fina och bekväma, värda varenda krona 👌

#2 - - Maria:

Så mycket fint....jag har en naturfärgad spetsblus från Zara som jag verkligen älskar

#3 - - Sara Ekman:

snyggt :)

Upp