Good morning!

 
Godmorgon! Steg upp som vanligt vid klockan 7 och drack kaffe med E innan han åkte iväg till jobbet. Nu har jag precis ätit frukost och idag använde jag denna "Like a boss" muggen för första gången, haha! Köpte den när vi var i USA i oktober. 
 
Idag blev det milkshake med mixad ananas, banan och lite vaniljglass. Till det åt jag surskorpor med smör, lax, ost och paprika. Sååå gott! 
 
Gjorde laxen igår i ugnen och sen frös jag ner i små portioner som jag kan ta upp när jag är sugen. E äter ju inte lax, så vi gör ju inte det till middag... Men jag vill äta lite av det några gånger i veckan då det är hälsosamt, så tyckte det var en smart idé! :)
 
Måste berätta en sak som hände igår. Det är ju första gången jag använder lösnaglar och igår då vi skulle till stan märkte jag att en ramlat av när vi kommit ut till bilen. Så gick in igen för att kolla om den låg nånstans på golvet. Hitta den och när jag ska gå ut till bilen igen, så ska jag känna om dörren gick i lås och då flyger tumnageln av! Då jag böjer mig ned för att ta upp den så börjar jag skratta, för att det känns så himla knäppt att man går in och letar efter sin nagel och sen att en tumnagel bara sprätter iväg då man ska känna på dörren och det såg knäppt ut! Naglar som flyger åt alla håll.. Och eftersom jag skrattar så mycket, så blev jag för svag i benen för att resa mig upp då jag är gravid och tung, så istället vinglar jag till och faller sittandes på marken och skrattar ännu mer för att jag inte slipper upp så de säkert hörs in till alla grannar.. Haha! Kanske bara är jag som tycker det känns sjukt knäppt att naglar bara flyger iväg då jag inte är van med lösnaglar xD
 
 
Har ni varit med om något knäppt som hänt när ni eller någon annan haft lösnaglar?
 
 
 
 
Vardag | |
#1 - - Bella:

Åh vad sugen jag blev på ostmackor nu haha, hoppas att du får en bra onsdag, kram!

#2 - - Netti Starby:

Haha vad roligt med naglarna. Jag minns en gång när jag bowlade med en dåvarande pojkvän! En lösnagel följde med klotet och hamnade ute på bowlingbanan. Då gick han dit och hämtade min nagel haha. 😂 Kramis

#3 - - Matilda Berlin:

Men guuu vad gott det lät! MUMS <3

#4 - - mammansprinsessor:

HAHA så kul med naglarna måste sett roligt ut,när min dotter var mindre så skulle hon limma på lösnaglar och jag lovar de satt som betong vi fick knappt loss dem och ont fick hon stackran:) måste varit ett superlim.kram

#5 - - Ebba:

haha förstår dig! jag gör gelenaglar på salong istället så de ska hålla :)
svar: ja supermysigt verkligen! kramis

#6 - - Natalie Honkonen:

Haha, älskar detta inlägget!;D Har aldrig själv haft lösnaglar men det är jäkligt snyggt så skulle gärna ha! Kramar

#7 - - Carro:

Så mycket gott! Och det har hänt mig flera gånger, var beroende av lösnaglar för några år sedan och dem lossnade på massa knäppa ställen ;)

#8 - - Amanda:

Hahah! :) Din nagel tjej kan inte ha satt på dom så bra, för dom ska inte kunna flyga av bara sådär :/ Men måste sett kul ut!! :)

Svar: Haha ja! :D Var inte till någon salong utan gjorde själv med limmet som följde med så kanske därför de inte höll så bra :D Men dem håller faktiskt bättre än vad jag trodde, trodde dem skulle flyga av flera gånger om dan innan jag testa! xD
Eleonora Adriana ♥

#9 - - Alice Lindström:

Vad gott det ser ut!

#10 - - Julia Svensson:

Åh gud vad gott!!

#11 - - freja lindsjö:

Men åh, måste jag åka hela vägen till USA för den muggen haha!

#12 - - Henrietta:

Mums så gott!
SV: Mitt favoritmärke då det kommer till schampo och balsam är Maria Nila. De är ju inte heller superdyra! Då man använder lite dyrare schampon och balsam behöver man inte använda samma mängd som man gör av produkter från närmsta matbutik, så i längden är de ju inte så jätte dyra!

Jag personligen skulle inte kunna använda mig av balsammetoden och skulle nog inte som frisör rekommendera den heller, men den kan ju så klart funka för vissa! Jag gillar inte riktigt idén att man lämnar all fett i hårbottnen, schampon är ju uppfunna för en orsak också! :D Dessutom är ju just Maria Nilas produkter helt veganska och innehåller inga konstigheter så de är ju endast skonsamma för ditt hår :)
Blev ett rätt så långt svar, men fråga på bara om det är något mer du undrar! :) Kram

#13 - - ullie:

hihih gud ursäkta men ja vilken syn :D

#14 - - sandra*:

Hahaha förlåt men lät så roligt :D skulle nog skrattat åt om jag sätt det där, jag kan inte ha lösnaglar även om jag tycker de är sjukt snyggt :( dem skulle lossna direkt haha! <3

#15 - - MILINA:

Jag har gelenaglar men dom sitter som berget! Innan jag började med gele så kunde jag använda såna där i plast som man limmar på själv och ja, dom flyger av av minsta lilla haha!

#16 - - Linda:

Gud så gott!

#17 - - Dixi Wonderland:

Jag har aldrig använt lösnaglar så har tyvärr ingen erfarenhet :P

#18 - - miche%20-%20jag%20har%20PTSD:

Gott!!

#19 - - Lina:

Haha jag tappade en lösnagel i ett provrum en gång inför personal, jobbigt:(

#20 - - MALIN SUNDIN - MOM TO BE:

Så enkelt men ändås sååå gott!

#21 - - MALIN:

Vilken härlig start på dagen! Kram

#22 - - Therese:

Mysigt med kaffe tillsammans :)

Upp