Fresh start!

Hej och välkommen till min nya blogg, hoppas ni stannar kvar och följer via typ bloglovin! ♡
 
 
Här kommer jag skriva om min vardag. Inspiration & tips som handlar om barn, inredning mode och skönhet. Har examen som barnskötare (3år), är intresserad av barnuppfostran, psykologi och väntar nu mitt första barn med kärleken. Har även en examen som inredare (3år), har alltid älskat att rita, måla, pyssla, bygga, sy och vara kreativ. Påverkas väldigt mycket av det jag ser: Fina saker/ inredning/ bilder/ kläder ger mig mysiga känslor!
 
År 2016 var det bästa året hittills i mitt liv! Blev tillsammans med E i somras, som är den absolut bästa pojkvän jag nånsin haft. Sedan fick jag veta att min barndomslägenhet jag drömt om att flytta in i igen som jag stod på kö för blivit ledig och vi bestämde oss för att flytta in. I Oktober åkte jag med släkten på resa till USA och det var jättemysigt, har varit intresserad av att flytta dit sedan några år tillbaka men då jag fick se USA kände jag att jag faktiskt trivs bättre i typ Sverige! Innan eller på resan skulle jag haft min mens, men den kom aldrig... Så när jag kom hem tog jag ett graviditetstest och vi fick veta att jag var gravid. Har längtat efter att få barn i hur många år som helst och som sagt är E den bästa pojkvännen jag nånsin haft, typ min själsfrände så det kändes helt rätt att behålla! Det kommer troligtvis bli en Juni-bebis och den dagen kommer bli den absolut bästa dagen i mitt liv! ♥ 
 
Har väldigt länge tänkt att jag vill börja blogga igen för man blir så glad av det och när man får söta kommentarer, men har varit så sjukt trött senaste månaderna!
Haft blogg förut, men raderade den när jag hade en tid då jag mådde sämre. Men nu mår jag toppen!
Anledningen till att jag varit så trött är ju för att jag är gravid, i början av graviditeten sov jag nästan hela dygnen utan att överdriva! Det var jättetungt! Var dödstrött och mådde illa flera timmar varje dag, om jag var vaken låg jag bara och vilade pga illamåendet. Dock så har jag bara spytt några gånger. Kaffe fick jag kväljningar av efter att jag varit gravid i ca 1,5 månader... FRAM TILLS NU!
Jag har haft så mycket ångest över att ha varit så dödstrött, drömt mardrömmar nästan varje natt om att jag tackat ja till vikariat på dagis och sedan inte klarat av det och haft ångest i drömmen när jag gjort bort mig och när jag sedan vaknat! Och jag skulle verkligen inte kunnat skött ett jobb heller, jag skulle inte ha klarat av att stiga upp på morgonen, klarat av att gå dit med illamåendet eller klarat ansvaret och kollen man måste ha med barnen, för att min hjärna inte hängde med (graviditetshjärna?)! Jag har haft ångest för att jag har haft en hel lista med massa saker som jag velat göra och tänkt på VARJE dag och längtat, men har varit för trött för att ha ork till det, fast jag verkligen, verkligen velat! Har kämpat för att orka ta mig ur sängen för att sedan dunsa ner i soffan när man ätit och blivit helt slut igen och illamånde, har kämpat för att orka plocka med disken, starta en tvättmaskin och laga mat. Och vartefter tiden har gått har jag orkat lite mer och lite mer, mest på kvällarna. Har försökt ställa massa alarm, för att jag egentligen älskar att gå upp tidigt på morgonen! Har lyckats stiga upp lite tidigare dag för dag, ibland failat och gråtit. Kunnat ha ca 30 alarm på telefon och köpt en Wake-up light som börjar lysa och spela från någon radiokanal, sovit igenom alla larm utan att höra något och varit på dåligt humör för att kroppen inte lyder och jag vaknat så sent.
 
MEN! I måndags tänkte jag att nu ska jag testa igen och se om jag klarar av att dricka kaffe utan att få kväljningar, för jag har saknat det så mycket för att jag vill bli pigg och orka med saker och dels för att det varit gott att dricka och varit så sur för att det börjat smaka himla äckligt! Testade bara att ta halva koppen med kaffe och sedan hällde jag typ lika stor mängd mjölk, så att kaffesmaken blev mildare. WOW, jag kunde dricka opp allt och jag blev sjuuukt pigg! Och DÅ började jag, med listan på alla tusen saker jag längtat efter att göra!!! Och det har jag fortsatt med varje dag från morgon till kväll sedan måndag, har dessutom lyckats ta mig upp på morgonen 7-tiden i TRE dagar nu! Är som att hela mitt liv har ordnat sig nu med hjälp av kaffe och jag kan knappt tro det!
 
Vad jag hållit på med i dessa dagar då? Joo STORSTÄDAT HELA JÄVLA LÄGENHETEN!!! Dragit ut ALLT ur våra två stora garderober och gått igenom, E flyttade över sina kläder till den lite mindre garderoben och jag & bebis ska ha stora garderoben. Har börjat gå igenom alla saker alltså flera sopsäckar med saker som jag inte använder längre, ta bilder och lägga till salu. Har rensat mailen där det fanns över 3000 skräpmail. Har börjat rensa och sortera bilder jag har i datorn som jag ska bränna till skivor ifall datorn krashar och raderat flera tusen. Har rensat ur bilder i mobilen och fört över omkring 3000 bilder till datorn. Har tvättat minst två tvättmaskiner och en diskmaskin per dag. Har tagit ner alla julsaker och gardiner. Städat i köksskåpen. Rensat smink & smyckes byrån, Tömt en byrå som bebis ska få.
 
Oooch nu har jag precis rensat min Bloglovin, sorterat bloggarna jag gillar, skapat denna blogg och skrivit detta inlägg so wish me good luck!
Just nu sitter jag i köket och ska väl snart äta något. Efter det ska jag kika på lite bloggar, sen blir det en dusch och efter det får jag se vad jag hittar på! Hoppas ni får en mysig kväll! ♡
 
 
 
 
Vardag | |
#1 - - Coumba:

Vad roligt att du börjat blogga igen, minns att jag brukade lösa din förra blogg ibland. Ett Stort grattis till din graviditet! 😄

Svar: Tack så mycket, kul att du kika in! :D
Eleonora Adriana ♥

#2 - - Pauline Hurtig:

vad roligt med en Juni bebis, min son är född midsommar 2016 :)

Svar: Ja eller hur, känns perfekt att få bebis på sommaren så får man ha sommarkalas sedan! :D
Eleonora Adriana ♥

#3 - - Sara Ekman:

Grattis till graviditeten :D

Svar: Tack! :D
Eleonora Adriana ♥

#4 - - Natalie Honkonen:

Men ååh, grattis!:D

Svar: Tack! :)
Eleonora Adriana ♥

#5 - - Ebba:

svar: ja men verkligen! tack så mycket :) kram

#6 - - snilleskök.se:

Lycka till med din nya fina blogg :)

Svar: Tack :D
Eleonora Adriana ♥

#7 - - Sarah:

fin bild =)

Svar: Tack! :D
Eleonora Adriana ♥

Upp