Dagen i bilder!

 
 
 
 Började dagen med en kaffekopp och sedan satt jag vid datorn en stund med Sparco (katten) i famnen som var gosig. Dagens outfit blev ett par blåsvarta mama- jeans, en mörkblå Tommy Hilfiger skjorta, mörkblåa strumpor med mumin på, min mörkblåa Gant jacka, Michael Kors klockan och rosa glittriga naglar till!
Sedan åkte vi till min mamma på middag eftersom världens bästa morfar fyllt år! ♡ Det var trerättersmiddag med massa gott och till efterrätt fick vi bland annat doppa marshmallows och olika frukter i en chokladfontän!
 
På hemvägen svängde vi in och handla lite saker. Hittade designfolie med marmormönster som jag bland annat tänker plasta in ett häfte jag köpte med och telefonskyddet! Häftet jag köpte ska jag ha som receptbok och samla alla mina favoritrecept i. Sedan så köpte jag två par nya lösögonfransar, ögonfranslim, vårdande nagelbalsam och fyra olika nagellack i babyrosa och beigea nyanser!
 
Nu ska vi snart lägga oss i sängen, äta lite popcorn, kolla lite Youtube och kika i Nextory- appen som jag laddade ner idag och blev medlem på. Om ni inte testat den ännu så är det en app där man kan lyssna på böcker, avslappningsgrejs och kan läsa böcker. Sen kan man typ ställa in den så att den stängs av efter en stund ifall man vill lyssna på den tills man somnar, sjukt bra! Natti natti! ♡
 
 
 
 
Vardag | |
#1 - - ullie:

Fina collage för dagen de där på snap är roliga
hoppas ni får en fin morgon dag nu väntar sängen här kramar

Svar: Tack, ha en fin dag! :)
Eleonora Adriana ♥

#2 - - Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard:

Men åhh så sjukt fin klocka! :D

Svar: Tack, de e min favoritklocka! :)
Eleonora Adriana ♥

#3 - - MILINA:

Vilken fin klocka!

Svar: Tack, de e min favoritklocka! :)
Eleonora Adriana ♥

Upp