Babysitter & babyskydd

 
Ibland är inte Theo nöjd på något annat ställe än i babyskyddet medan man håller upp det och gungar fram och tillbaka eller är ute och kör så att det vibrerar, eller i famnen upp mot axeln medan man "guppar". Jag tror att det är magknip, så vi har börjat med RELA mjölksyrabakterie-droppar som ska balansera magfunktionen då han ibland verkar ha svårt att få ut avföringen. Har också köpt cuplaton-droppar mot gaser, då han även sväljer mycket luft. Men dem har vi inte börjat testa ännu.
 
Eftersom det är ganska tungt att hålla upp och gunga babyskyddet med Theo i eller att ha honom mot axeln och hålla på att "guppa" länge, så har jag funderat ett tag på att skaffa en babygunga med vibrationsfunktion. Så igår skulle jag beställa en, men då insåg jag att nästan alla tål en maxvikt på 8 kg och Theo är redan över 5 kg! Har tidigare kollat in denna Joie dreamer babysitter, som också kan gunga dock inte automatiskt genom att trycka på en knapp som på en babygunga. Men vibrera kan den och det tror jag nästan är viktigare. Den tål dessutom en maxvikt på 13 kg, så den växer han inte ur lika snabbt som en babygunga! Dessutom kan den användas som en vanlig babysitter, har leksaker som han kan kolla på och jag tycker den är väldigt fin! Så det blev lite som att slå tre flugor i en smäll: Babysitter, gunga och babygym i ett. Förstås kan han ju inte svänga sig som på ett babygym, men han kan titta på saker och träna genom att sprattla, man kan säkert variera och hänga andra saker där också. Andra funktioner som den har är till exempel att ryggstödet, fotstödet och bältet är justerbart och att den kan spela 5 melodier och 5 naturljud. Det var maxvikten och vibrationsfunktionen som avgjorde att jag valde den, så beställde den igår!
 
Kan knappt vänta tills den kommer så att vi får testa och se om han trivs i den, hoppas hoppas!!! 😊
 
 
 
Barn, Vardag | |
#1 - - ullie:

fint baby skydd ja en sån där gungande har jar hört ska va bra faktiskt så hoppas det hjälper

#2 - - Netti Starby:

Om han dricker ur nappflaska så testa att ha i en liten klick messmör i mjölken? Jag använde även miniformdroppar och la barnen på mage över min arm och vaggade. Hoppas att det blir bättre med magen! <3 Kramis

#3 - - Julia Svensson:

Åh så fint!

#4 - - Carro:

Stackars liten, hoppas ni får ordning på magknipet! 💕

#5 - - Linda:

ÅH, fina!

#6 - - Sandra:

Åh hoppas de hjälper, så fin den är :D <3

#7 - - Bella:

Hoppas det hjälper!

#8 - - Nicole Svensson:

Jättefint! :)

#9 - - Olivia:

Cuplaton droppar hjälpte för oss! Jag gav några droppar före varje amning 😊 hoppas att magknipet snart går över!

Upp